Biljart & Luchtbuksschieten

Wilt u een sportieve activiteit of een spel organiseren ook dat kan bij Wilhelmina. Op zolder beschikken wij over een twee schietbanen waar de plaatselijke luchtbuksvereniging SV de Rangers actief is. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om onder begeleiding van de schietvereniging gebruik te maken van deze banen. Klik hier voor meer informatie over SV de Rangers.

Ook voor een potje biljart bent u bij Wilhelmina aan het juiste adres. Wij beschikken over zowel een wedstrijdbiljart als een Poolbiljart.

Jeu de boules

Franse sfeer in Swolgen!

Buiten aan de Jeu de Boulevard ligt een prachtige Jeu de Boules baan.  De plaatselijke Jeu de Boules vereniging, JDBS is de vaste bespeler van deze baan.

JDBS werd 8 juli 2011 opgericht door enthousiaste Swolgenaren die iets miste in het Swolgense sportaanbod. Natuurlijk is er een voetbal, korfbal, tennis, biljart, dart en knutselvereniging, maar een serieuze, sociale sport ontbrak. Daarom werd JDBS (Jeu de Boules Swolgen) in het leven geroepen. Klik hier voor meer informatie over JDBS.

Naast de vaste onderlinge competitiewedstrijden wordt diverse keren per jaar een toernooi georganiseerd waar het hele dorp voor uitloopt.

Mountainbiken

Swolgen bevindt zich aan de rand van een uitgebreid bos- en heide gebied met vele paden en singletracks. Kortom Swolgen is een waar eldorado voor de mountainbiker. Samen met RoBici mountainbikeverhuur en clinics kunnen wij u een arrangement bieden compleet met lunch of buffet. Kijk voor meer informatie ook op de website van RoBici of neem contact op voor de mogelijkheden.

klik hier voor meer informatie over RoBici.

Pieterpad

Het Pieterpad voert van Pieterburen in Groningen naar de Sint-Pietersberg in Zuid Limburg en is daarmee de langste aaneengesloten wandelroute van Nederland.  Een van de mooiste etappes is de etappe van  Swolgen naar Venlo. Als etappeplaats heeft Swolgen van alles te bieden. Naast de diverse  sfeervolle overnachtingsplekken kunt u er heerlijk lunchen,  of onder het genot van een kop koffie en een heerlijk stuk Limburgse vlaai, uitrusten  op ons terras.

Zin in een tussendoortje of heeft u juist stevige trek?  U kunt altijd terecht bij Wilhelmina!

Overnachtingsadressen in Swolgen:

Gasterie PUUR Leven

De Oude Pastorie