0478 - 691 318 info@wilhelminaswolgen.nl

Wilhelmina Swolgen
Over ons

Leuk u te ontmoeten!

Wij vinden het belangrijk, om naast ons bedrijf, tijd door te brengen met ons gezin, vrienden en familie. Die fijne momenten zijn voor ons erg waardevol. Daarom staan wij graag voor u klaar om u volledig te ontzorgen zodat u optimaal kunt genieten van hét moment en de mensen om u heen.

Wij zijn Tom, Yvon en Siem

en wij dagen onszelf uit om iedere elke dag nóg beter te doen.

We ontzorgen u graag volledig en u kunt er op vertrouwen dat alles tot in de puntjes geregeld is. We hebben een zorgvuldig geselecteerd aanbod, want wat we doen willen we goed doen. Kwaliteit is bij ons erg belangrijk. Al onze producten worden door ons met veel liefde, vers bereid. Gastvrijheid en persoonlijk contact staan bij ons voorop.

Wij staan voor u klaar met onze

Een begrip in Swolgen

Wilhelmina is al jaren een begrip in Swolgen. Ruim 25 jaar waren Toon en Tonnie van Mierlo de enthousiaste uitbaters van Wilhelmina Swolgen. Sinds het begin van 2016 is zoon Tom actief binnen het bedrijf. Vanaf 1 maart 2019 staan wij, Tom en Yvon van Mierlo, samen aan het roer van Wilhelmina Swolgen en zijn de cafetaria en cateringwerkzaamheden verder uitgebreid. Wilhelmina vervuld een belangrijke dorpsfunctie met de organisatie van de Swolgense Kermis en Carnavalsactiviteiten en als residentie voor de verenigingen.

Een fijn moment met Wilhelmina Swolgen betekent…

Betrouwbaarheid

Wat we doen, doen we voor de volle 100%, daar kun je op vertrouwen. Wij staan voor heldere afspraken en open communicatie. Wij zeggen niet snel nee en zoeken altijd naar de juiste manier om jou volledig te kunnen ontzorgen.

Gastvrijheid

Het maakt niet uit waar wij werken – bij ons of op locatie – gastvrijheid staat voorop. Wij zijn er voor iedereen. We hebben oprecht interesse in jou en wat jou bezighoudt. Kom je vaker? Dan weten we wie je bent!

Gewoon Goed

Alles wat we doen, doen we gewoon goed. We werken met verse, zelfbereide producten van goede kwaliteit. Alles is tot in de puntjes verzorgd, van het grotere geheel, tot elk klein detail.

Wilhelmina Swolgen 2020