0478 - 691 318 info@wilhelminaswolgen.nl

Grote zaal

Feestlocatie

Tijd voor een feest in de grote zaal

Deze sfeervol ingerichte ruimte nodigt uit om fijne momenten te beleven. U kunt hier terecht voor bijvoorbeeld bruiloften, koffietafels, bedrijfsfeesten, vergaderingen of recepties. Deze feestlocatie biedt plaats voor gezelschappen tot 150 à 200 personen. De ruimte is uitgerust met een beamer en scherm. Op de bühne is er eventueel plek voor een band of DJ.

Voor een evenement in de grote zaal bieden wij een geheel verzorgd arrangement. Dit begint al wanneer we alle ingrediënten met u doorspreken. Alles is tot in de puntjes verzorgd: van het grotere geheel, tot elk klein detail. Laat u volledig ontzorgen in de organisatie van uw feest en geniet zelf mee met uw gasten!

Mogelijkheden grote zaal

  • Carré: 60 personen
  • Rijen aan tafel: max 140 personen
  • Rijen alleen stoelen: 180 personen
  • Zitjes: 80-90 personen
  • Feest hangtafels: 200-250 personen

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wij verwelkomen u en uw gezelschap graag in de grote zaal.

 

Ontdek ons cateringaanbod

Wij verrassen u en uw gasten op deze feestlocatie graag met onze vers bereide buffetten, tapashapjes, brunches, lunches en volledig verzorgde barbecues. Het maakt niet uit waar wij werken – bij ons of op locatie – gastvrijheid staat voorop. Alles wat we doen, doen we gewoon goed. Alles is tot in de puntjes verzorgd: van het grotere geheel, tot elk klein detail. Al onze producten worden door ons met veel liefde, vers bereid.

Bekijk ook onze andere feestlocaties

Kleine zaal

Feestcafé

MFC de Zwingel

Wilhelmina Swolgen 2020